KUUKAUSIKOKOUKSET
Tampereen hyönteistutkijain seuran kuukausikokoukset pidetään Museokeskus Vapriikin kokoelmatiloissa (Vapriikin osoite: Alaverstaanraitti 5,Tampellan alue).
Kuukausikokoukset pidetään normaalisti kuukauden toisena perjantaina kesäkuukausia (kesä-, heinä- ja elokuu) lukuunottamatta. Kokoukset alkavat klo 18. Poikkeavista kokousajoista ja -paikoista ilmoitellaan jäsentiedotteissa ja/tai sähköpostilistalla.
Kokousten yhteydessä on mahdollista tutustua kirjastoon ja hyönteiskokoelmiin, esim. tarkistaa lajimäärityksiä ja lainata kirjoja.

JÄSENTIEDOTTEET SÄHKÖPOSTILLA?
Voit liittyä yhdistyksen sähköpostilistalle sivulla: http://groups.yahoo.com/groups/tampereen-hyonteistutkijain-seura/

YHTEYSTIEDOT
Yhdistyksen kotisivut löytyvät osoitteesta: http://ths.pirkanpalkonen.net/
Yhdistyksen sähköpostiosoite on: 
ths@pirkanpalkonen.net.

TULEVAT TAPAHTUMAT


JÄSENHAKEMUKSET
Seuran jäseneksi pääsee lähettämällä vapaamuotoisen jäsenhakemuksen yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen, ottamalla yhteyttä hallituksen jäseneen tai tulemalla kokoukseen. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 10 euroa. Jäsenmaksu sisältää Diamina-lehden.

HAVAINTOILMOITUKSET
On suositeltavaa ilmoittaa Diamina-lehteen tulevat tiedonannot sähköisesti. Havaintojen tallettamiseksi on käytettävissä myös nämä MS Excel tiedostot: MS Excel 97 (xls) ja MS Excel 2010 (xlsm).
Lähetä havaintotiedostot helmikuun kokoukseen mennessä seuraaviin osoitteisiin:
Suurperhostiedonannot: Tapio Antikainen (Savikontie 30, 36110 Ruutana, tapioa@kolumbus.fi).
Muut hyönteistiedonannot: Keijo Mattila (Lukonmäenkatu 18 B 13, 33700 Tampere, keijo.mattila@jm-katos.fi).

ARTIKKELIT DIAMINAAN
Artikkelikäsikirjoitukset Diamina-lehteen tulee lähettää viimeistään helmikuun kokoukseen mennessä. Lisäyksiä ja korjauksia voi tehdä vielä toimitusprosessin aikana maaliskuun alkuun asti, lehden taitto ja paino tapahtuu maaliskuussa. Diamina-lehden päätoimittajan yhteystiedot: Kari Järventausta (Rantatie 16, 37600 Valkeakoski, p. 040-3357744, juhani01@hotmail.com).